banner

Introductie   Agenda   Cursussen/Workshops   Vraag   Aanbod   Koren   Orkesten   Links Scratch Muziekdag


AANBOD

 • Oefenruimte aangeboden voor zanggroepen en koren
  Aan Heumensoord gelegen atelierruimte beschikbaar in de avonduren. Zeer geschikt voor zanggroepen en koren door grote open ruimte. Gratis parkeergelegenheid en een keuken aanwezig voor koffie/thee. Ruimte beschikbaar in de avonden, te huur per dagdeel.
  Neem voor meer informatie contact op via lyra@bosatelier.nl

 • Oefenruimte aangeboden voor akoestische muziek
  Nabij station Nijmegen een prettige oefenstudio voor klassiek, vocaal of jazz.
  Vleugel aanwezig incl versterker en slagwerk. voor 2- 8 mensen geschikt. Niet voor popgroepen ivm geluidsoverlast. evt ook als lesruimte te gebruiken.
  Huur is 8,50 per uur incl koffie / thee. inlichtingen via 06 44 596 791

 • Zangles door ervaren docent
  Zing je in een koor of wil je graag (beter) leren zingen? Wil je leren hoe je jouw stem zo optimaal mogelijk kunt gebruiken en hoe je dit op een goede, veilige manier doet? Neem zangles! Ik ben een gediplomeerde en ervaren zangdocent. In de les besteed ik niet alleen aandacht aan de technische kant van het zingen, zoals houding, adem en zangtechniek, maar ook aan de interpretatie, het vertellen van het verhaal. Plezier in het zingen staat bij mij voorop! Kijk voor meer informatie op www.maaikedewind.nl

 • Muziekdocent geeft piano- en muziek-productie(Ableton Live)-les in Weurt
  Wil je graag piano leren spelen? Die liedjes leren die je leuk vindt? Of leren vrij piano te spelen, zonder noten? Of wil je leren hoe je jouw eigen muziek kan produceren? (Ableton Live) Stuur dan een bericht aan Manuel Hermsen: phasenverschiebungen@gmx.de

 • Algemene Muzikale Vorming voor jonge kinderen bij De Stefaantjes
  Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar bestaat er de mogelijkheid om een korte cursus van 11 lessen te volgen. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend in het SSGN, IJsbeerstraat 12 in Nijmegen. Het accent zal liggen op ontwikkeling van maat- en ritmegevoel, luisteren naar en bewegen op muziek, zingen en spelen van liedjes en kennismaken met verschillende instrumenten. Kortom spelenderwijs kennismaken met muziek. Ideaal om eens te kijken of muziek iets is voor je kind. De kosten bedragen 60,-.
  Kinderen vanaf 6 jaar kunnen ook direct beginnen met het leren bespelen van een instrument, naast slagwerk ook blaasinstrumenten zoals dwarsfluit, trompet, saxofoon, trombone, bariton en klarinet.
  Voor meer informatie: www.destefaantjes.nl

 • Per direct beschikbaar: pianodocent, arrangeur en uitvoerend musicus
  Ik speel sinds 15 jaar in diverse ensembles en samenstellingen, veelal als background bij recepties, diners en muzikale begeleiding, voornamelijk Real Book en easy-listeningrepertoire. Mijn voorkeur gaat uit naar akoestische aanpak met vleugel of piano, maar ik heb ook een digipiano.
  Ik lees snel en improviseer gemakkelijk en ben in te zetten op ad hoc basis.
  Rene Stephan, Kapiteel 2d, 6641 PG Beuningen, renestephan1@gmail.com

 • Oefen / repeteer / dansruimte in hartje Nijmegen, aan de tweede walstraat
  We bieden de dansruimte van Fentastic graag aan andere culturele verenigingen aan tegen een laag tarief. Het is een grote open ruimte met een spiegelwand en dansvloer, uitstekend te gebruiken als repetitieruimte voor bijvoorbeeld zang,- en toneelverenigingen.
  Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak met Raoul: 06-47303011

 • Ensemble Conservatoire
  Bent u op zoek naar een veelzijdig, professioneel begeleidingsensemble voor uw koor?
  Maak dan kennis met het Ensemble Conservatoire via hun website www.ensembleconservatoire.nl
  Voor vragen en/of reacties kunt u bellen of mailen naar het Secretariaat Ensemble Conservatoire:
  Kapershof 17, 6641 JR Beuningen
  gabyvanhoof@yahoo.com
  024-677 17 77 of 06-23760716
  Rob Engels, artistiek en zakelijk leider, Gaby van Hoof, management en organisatie.

 •