banner titel

Introductie   Agenda   Cursussen/Workshops   Vraag   Aanbod   Festival 2018   Koren   Orkesten   Links   Scratch Muziekdag


INFORMATIE SNMF

logo SNMF Stichting Nijmeegs Muziek Festival
Voorzitter: Erik de Nie  06 53 20 20 88  muziek@denie.nu


ZATERDAG 2 JUNI & ZONDAG 3 JUNI 2018: NIJMEGEN KLINKT!

Streetparade op zaterdag 2 juni 2018
Kom kijken naar de beste fanfares uit de regio, waarin jong én oud in uniform samen muzikaal zullen marcheren. Spetterende trompetten, tromgeroffels en nog veel meer! Zoek op zaterdag 2 juni 2018 een leuke plek langs de route en aanschouw marcherende musici in uniform én natuurlijk de gezelligheid op den top! De finale vindt plaats op Plein 1944. Hier zullen musici en bezoekers samen onder het genot van een biertje én livemuziek de Streetparade feestelijk afsluiten!

Zondag 3 juni 2018
Dit jaar voor de 42ste keer zingen 35 amateurkoren op het Nijmeegs Muziek Festival en sinds 26 jaar op een aantal locaties in de stad. Ook de 15 harmonieën van Nijmegen geven dan een uitvoering op steeds weer andere locaties.

logo Valkhof Klassiek

Samen met de Stichting Nijmeegs Muziek Festival gaan Valkhof Klassiek en de Lindenberg van de stad een groot muziekfeest maken onder de naam: : NIJMEGEN KLINKT! logo Lindenberg U hebt nu keus uit vele soorten muziek. Van klassiek tot populair, zang of instrumentaal, op één plek of lopend door de stad. En in onze torens klinkt muziek nu de Open Toren Dag verplaatst is naar deze datum. Ga naar NIJMEGEN KLINKT! en plan je route door de stad.

Bij elkaar ruim 1800 amateurs, bijeengebracht in plm. 65 gezelschappen!logo Nijmegen Klinkt Het volledige programma is te vinden op NIJMEGEN KLINKT!